Oksbøl Cykler & Havemaskiner
Vestergade 17, st.
6840 Oksbøl

+45 4021 1502
kontakt@oksboelcykler.dk

Man-Fre: kl.08:00-17:00
Lørdag: kl.09:00-14:00
Søndag: Lukket

Stort udvalg af cykler

Vi forhandler mange kendte kvalitets mærker – Find din nye cykel hos os

Citybikes

Stort udvalg af kvalitets citybikes til mænd og kvinder

Her hos Oksbøl Cykler & Havemaskiner har vi et attraktivt udvalg af citybikes til både mænd og kvinder. Der er lidt til enhver smag, så kig endelig forbi vores butik på Vestergade 17, st. i Oksbøl. Vi står klar med et smil til at betjene dig.

Vi forhandler mange kendte mærker som bl.a. MBK, Everton, Avenue, Nishiki, Centurion og mange flere. Kig forvi vores butik i dag eller ring til os for at høre nærmere om dine muligheder.

  • Oksbøl Cykler
  • Oksbøl Cykler
  • Oksbøl Cykler
  • Oksbøl Cykler

Mountainbikes

Vær godt kørende med en kvalitets mountainbike fra Oksbøl Cykler

Her hos Oksbøl Cykler & Havemaskiner har vi et spændende udvalg af mountainbikes til både mænd, kvinder og børn. Der er lidt til enhver smag, så kig endelig forbi vores butik på Vestergade 17, st. i Oksbøl. Vi står klar med et smil til at betjene dig.

Vi forhandler mange kendte mærker som bl.a. Principia, Ramm, GT, Ghost og mange flere. Kig forvi vores butik i dag eller ring til os for at høre nærmere om dine muligheder.

Racercykler

Bliv den hurtigste på teamet med en racercykel fra Oksbøl Cykler

Her hos Oksbøl Cykler & Havemaskiner har vi mange lækre racercykler til skarpe priser. Vi forhandler racercykler til både mænd og kvinder og fås i mange forskellige størrelser, så der er en til enhver smag. Kig forbi vores butik på Vestergade 17, st. i Oksbøl. Vi står klar med et smil til at rådgive dig.

Vi forhandler mange kendte mærker som bl.a. Principia. Kig forvi vores butik i dag eller ring til os for at høre nærmere om de mange muligheder.

  • Oksbøl Cykler
  • Oksbøl Cykler
  • Oksbøl Cykler

Børncykler

Attraktive kvalitets børncykler til piger og drenge

Her hos Oksbøl Cykler & Havemaskiner har vi et spændende udvalg af børne- og løbecykler til piger og drenge. Vi har et spændende udvalg, så kig endelig forbi vores butik på Vestergade 17, st. i Oksbøl. Vi står klar med et smil til at betjene dig.

Vi forhandler mange kendte mærker som bl.a. Winther, Principia, GT og mange flere. Kig forvi vores butik i dag eller ring til os for at høre nærmere om dine muligheder.

El-cykler

Kom hurtig og nemt frem med en El-cykel fra Oksbøl Cykler

Her hos Oksbøl Cykler & Havemaskiner er vi specialister i nyere el-cykler. Vi har et nøje udvalg af kvalitets el-cykler til attraktive priser. Kig forbi vores butik på Vestergade 17, st. i Oksbøl. Vi står klar med et smil til at rådgive dig.

Vi forhandler mange kendte mærker som bl.a. Principia, Ebsen Bikes, Winther, GT, Raleigh og mange flere. Kig forbi vores butik i dag eller ring til os for at høre mere om vores udvalg af El-cykler.

  • Oksbøl Cykler
  • Oksbøl Cykler

Meget mere

El-scooter, Rolator, Kørestole og andre gode hjælpemidler

Her hos Oksbøl Cykler & Havemaskiner har vi ikke kun cykler men også et spændende udvalg af el-scootere, rolator, kørestole samt andre gode hjælpemidler. Vi har et spændende udvalg, så kig endelig forbi vores butik på Vestergade 17, st. i Oksbøl. Vi står klar med et smil til at betjene dig.

Vi forhandler mange kendte mærker som f.eks. Easy-Go. Kig forbi vores butik i dag eller ring til os for at høre nærmere om dine muligheder.

Vores mærker i butikken