Oksbøl Cykler & Havemaskiner
Vestergade 17, st.
6840 Oksbøl

+45 4021 1502
kontakt@oksboelcykler.dk

Man-Fre: kl.08:00-17:00
Lørdag: kl.09:00-14:00
Søndag: Lukket

Besøg vores butik på Vestergade 17, st. i 6840 Oksbøl – Vi står klar til at hjælpe dig!
Om Oksbøl Cykler & Havemaskiner

Din lokale og foretrukne cykelhandler i Oksbøl og omegn

Hos Oksbøl Cykler & Havemaskiner har vi et stort udvalg af lækre kvalitets cykler; mountainsbikes, citybikes, racercykler og børnecykler. Vi udfører alt inden for reparation af havemaskiner og cykler.

Oksbøl Cykler & Havemaskiner er din lokale cykelhandler i Oksbøl. Vi har vores butik og eget værksted på Vestergade 17, st. 6840 Oksbøl. På vores eget værksted servicerer og reparerer vi stort set alle slags cykler og havemaskiner i alle mærker – Ja vi kan faktisk klare det hele. Så kig endelig forbi vores butik og værksted i Oksbøl, hvor vi står klar til at hjælpe dig og din cykel eller havemaskine.

Oksbøl Cykler & Havemaskine servicerer og betjener på en del års konstant, positiv udvikling og erfaring. Siden opstart har vi hjulpet en lang række glade og tilfredse cyklister, som heldigvis har handlet hos os igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig ‘unge’ og fyldt med gå-på-mod. Sammen med vores engagerede og kompetente team i butikken og på værkstedet danner det et stærkt fundament for vores forretning.

Kig forbi og få et godt tilbud på din nye cykel

Vi har valgt, ikke at angive priser på vores cykler og ydelser her på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af cyklen, reparation og kundens enkelte behov. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores butik og værksted på Vestergade 17 st, i Oksbøl, og få et rigtig godt tilbud på din nye cykel. Du er som sagt også velkommen til at give os et kald eller skrive til os, så vil vi besvare din henvendelse hurtigst muligt. Hvad enten det drejer sig om køb af ny cykel, service eller reparation af din nuværende cykel eller reparation af din havemaskine, så kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Vores mission og vision

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i salg og service, samt reparation af cykler og havemaskiner. Vores primære ekspertiseområder ligger i salg og service af cykler til vores glade og tilfredse kunder. Udover dette er vi også behjælpelig med at servicere og reparere diverse havemaskiner for vores kunder.

Vores vision er enkel: Vi vil give dig den bedste service. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med købet eller reparationen. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere en professionel service og en god handel for vores kunder.

[widgetkit id=”3″]